Retourneren

Kan ik mijn bestelling retourneren?
Conform de wet op de verkoop op afstand heb je het recht om je aankoop te retourneren, zonder opgave van een reden. Dit geldt voor alle producten die Verhuisdozenloods verkoopt, met uitzondering van gepersonaliseerde artikelen. Retourneren moet binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling gebeuren. Het artikel met de bijbehorende originele verpakking, beiden in onbeschadigde en ongebruikte toestand kunnen worden teruggestuurd naar:

Verhuisdozenloods
t.a.v. Retouren
Prinsenweg 32-A
2215RP Voorhout
Nederland

Zorg ervoor dat je pakket voldoende gefrankeerd is en voeg ook de factuur en/of een briefje bij met je naam en het nummer van je factuur. Na ontvangst en controle van je bestelling stort Verhuisdozenloods het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug. Wettelijk moet dit binnen de 14 dagen na ontvangst van de retour gebeurd zijn. Beschadigde artikelen kunnen niet retour genomen worden, gelieve de verpakking netjes te houden.

Kan ik mijn bestelling omruilen?
Liever een ander product? Geen probleem. In principe gelden dezelfde regels als bij de retourprocedure. Dit geldt voor bijna alle producten die Verhuisdozenloods verkoopt, met uitzondering van gepersonaliseerde artikelen. Je hebt 14 dagen de tijd om je aankoop terug te sturen.

Neem contact op met onze klantenservice via e-mail (support@verhuisdozenloods.nl) om het gewenste artikel te laten reserveren. Vermeld duidelijk je naam, het nummer van je factuur en het artikel dat je wil omruilen. Geef ook de naam van het product + de hoeveelheid mee van het artikel dat je in de plaats wil ontvangen.

Het om te ruilen artikel met de bijbehorende originele verpakking, beiden in onbeschadigde en ongebruikte toestand kunnen worden teruggestuurd naar:

Verhuisdozenloods
t.a.v. Ruilen
Prinsenweg 32-A
2215RP Voorhout
Nederland

Zorg ervoor dat je pakket voldoende gefrankeerd is en voeg ook de factuur of een briefje bij met je naam, adres en het nummer van je factuur. Na ontvangst van de retour stuurt Verhuisdozenloods zo snel mogelijk het nieuwe product naar je op.

Waarom betaal ik verzendkosten voor het retourneren van een bestelling?
De kosten voor verzending die we op onze website rekenen, zijn de werkelijke kosten voor Verhuisdozenloods. Verzending is gratis bij een bestelling vanaf €30, maar om klanten bewust te maken van de verzendkosten vergoeden wij niet de eventuele retourkosten. Niet leuk, maar denk eens aan de hoge brandstofprijzen, CO2 uitstoot en de kostbare tijd die het kost. Bestel dus wat je nodig hebt om onnodige retouren te voorkomen.

Als je twijfelt over een aankoop, kan je ons altijd contacteren voor advies. We helpen je met plezier, en vinden het geen moeite om iets op te meten of extra informatie te geven.

Welke producten kunnen niet geretourneerd of geruild worden?
Voor een aantal producten beschikt de consument niet over het recht om van de aankoop af te zien. Wettelijk zijn volgende uitzonderingen vastgelegd:

– Goederen die volgens de specificaties van de consument vervaardigd zijn of een persoonlijk karakter hebben. Denk hierbij aan bedrukte verhuisdozen met jouw bedrijfsnaam erop.
– Goederen die door hun aard niet terugbezorgd kunnen worden

Verhuisdozenloods vermeldt steeds op de productpagina indien het product aan deze wettelijke uitzondering voldoet.

Vragen over het ruilen of retourneren van een bestelling?
Stuur eenvoudig een mail met uw vraag naar ‘support@verhuisdozenloods.nl’ of bel ons op ‘+31(0)252 785 067’ (op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 15.00).