verhuizen met hond

Verhuizen met je hond: hoe pak je dit aan?

Een verhuizing kan zowel voor jou als je hond stressvol zijn. Ontdek hoe je je harige vriend goed kunt voorbereiden op de grote dag om mogelijke gedragsproblemen te voorkomen.

Voor de verhuizing: laat je hond alvast wennen aan het nieuwe huis

Leer waarom het essentieel is om je hond ruim van tevoren vertrouwd te maken met het nieuwe huis en de buurt. Ontdek slimme strategieën om onnodige stress bij je viervoeter te vermijden.

verhuis hond

Tijdens de verhuizing: minimaliseer stress voor je hond

Ontdek hoe je de stress voor je hond tijdens de verhuisdag tot een minimum kunt beperken. Of je nu een oppas regelt of een rustige ruimte inricht, krijg tips om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Onderweg naar het nieuwe huis: comfortabel reizen met je hond

Ontvang advies over het verminderen van stress tijdens lange ritten en het waarborgen van het welzijn van je huisdier. Leer hoe je je hond kunt laten wennen aan autoritten voor een zorgeloze verplaatsing.

hond stress verhuizing

Na de verhuizing: terug naar oude gewoontes

Ontdek hoe je de eerste dagen na de verhuizing kunt omgaan met je hond in een nieuwe omgeving. Leer waarom het belangrijk is om oude routines snel op te pakken en hoe je je hond kunt helpen wennen aan jullie nieuwe plek.

Verhuismateriaal nodig?

Ben je op dit moment bezig met een verhuizing? De verhuizing kun je helemaal zelf regelen. Je hebt hier alleen de beste verhuisspullen voor nodig van topkwaliteit. Bij ons kun je terecht voor onder andere de volgende verhuisproducten:

Hopelijk hebben de bovenstaande tips je geholpen voor de verhuizing met je hond. Heb je nog vragen over verhuizen? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, onze specialisten helpen je graag.