verhuizen_begint_bij_verhuisdozenloods

Alle verhuisdozen en inpakmaterialen onder een dak

Alle verhuisdozen en inpakmaterialen onder een dak

Verhuizen doe je natuurlijk met hulp van de Verhuisdozenloods. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een stressvrije en vlotte verhuizing. Zoals dubbelwandige verhuisdozen, garderobedozen voor het kreukvrij verhuizen van jouw kleding én stevige boekendozen. Wij leveren direct uit voorraad. Bestel je vandaag? Dan kun je morgen al zorgeloos verhuizen!

verhuizen_begint_bij_verhuisdozenloods

Waarom verhuisdozen en verpakkingsmaterialen van de Verhuisdozenloods?

Omdat succesvol verhuizen begint met het juiste materiaal. Je kiest voor de beste verhuisdozen, maar ook voor hoogwaardig inpakmateriaal van de beste kwaliteit. Daarmee kun je jouw dierbare, kostbare en/of breekbare spullen optimaal beschermen. Zoals verhuisdekens, inpakpapier voor servies, noppenfolie op rol en meubel- en matrashoezen. Een greep uit ons assortiment:

Verschillende soorten verhuisdozen online bestellen

Elke verhuizing is uniek en dat geldt ook voor jouw spullen. Daarom hebben we bij de Verhuisdozenloods heel veel verschillende dozen. Daardoor vind je altijd de oplossing die je nodig hebt. Voor servies en glaswerk, maar ook voor boeken en dossiers of kleding. Zelfsluitende verhuisdozen? XL verhuisdoos met tape of een vakkendoos? Wij hebben het!

Al het verhuismateriaal dat je nodig hebt in één shop

Een verhuisdoos is handig, maar wordt pas écht praktisch als je ook kiest voor het juiste verhuismateriaal. Zoals schokdempende noppenfolie, inpakpapier of tape. Ook stretchfolie en stuclopers bestel je eenvoudig online in de shop van Verhuisdozenloods.

  • Noppenfolie: bubbeltjesplastic op een rol voor een optimale schokdemping
  • Inpakpapier: voor het veilig verhuizen van servies en glaswerk zonder schade
  • Verhuisdekens: dikke dekens voor het beschermen van schilderijen en spiegels
  • Taperollen: jouw spullen blijven op hun plaats met goed dichtgeplakte dozen
  • Stretchfolie: voor compact verpakken van textiel of als wrap om pallets
  • Stuclopers: geen vieze of beschadigde vloeren meer tijdens het verhuizen
  • Matrashoezen: jouw matrassen vochtvrij en schoon verhuizen
  • Meubelhoezen: handige hoezen die jouw meubels beschermen tegen vuil.

 

De voordelen van Verhuisdozenloods

Als je gaat verhuizen zijn er al genoeg dingen waar je aan moet denken en rekening mee moet houden. Het laatste wat je wilt is je zorgen maken over dozen en materialen. Bij de Verhuisdozenloods maken we het je gemakkelijk. Dat maakt verhuizen een stuk leuker!

Alle soorten verhuisdozen op één plek

Of je nu verhuisdozen zoekt voor boeken en archiefmappen, kleding, breekbare of grote spullen. Je bestelt ze eenvoudig online in onze webshop. Naast dubbelwandige verhuisdozen, boeken-  en garderobedozen, bestel je ook tweedekans verhuisdozen. Dat is niet alleen fijn voor jouw portemonnee, maar ook duurzaam én beter voor ons milieu.

Verhuismateriaal van de beste kwaliteit

Bij Verhuisdozenloods hebben we een inpak oplossing voor al jouw spullen. Ze voorzien dierbare of kostbare items van de bescherming die ze nodig hebben tijdens de verhuizing. Zoals inpakpapier, goede plakkende tape voor verhuisdozen, verhuisdekens en hoezen. Dat is handig als je gaat verhuizen, maar ook als je jouw spullen wilt opslaan in een opslagbox.

Verhuismateriaal en dozen direct uit voorraad geleverd

Professionele verhuisdozen en verpakkingsmaterialen online bestellen? Dat doe je bij de Verhuisdozenloods, altijd direct vanuit voorraad geleverd. Dat geldt voor onze stevige verhuisdozen, maar natuurlijk ook voor al het inpakmateriaal. Jouw bestelling wordt op werkdagen meteen door ons verwerkt en verzonden*.

Ga je morgen verhuizen, maar heb je geen of niet voldoende verhuisdozen voor al jouw spullen? Zoek je matrashoezen, meubelhoezen en/of andere beschermmaterialen voor jouw verhuizing? Plaats dan vandaag je bestelling, dan kun je morgen* al beginnen met inpakken!