verhuisdozen hergebruiken

Verhuisdozen hergebruiken na de verhuizing?

Verhuisdozen zijn onmisbare hulpmiddelen bij een verhuizing, ze beschermen uw bezittingen tegen beschadiging en maken het vervoer een stuk makkelijker. Maar wat moet u met al die verhuisdozen nadat uw verhuizing achter de rug is? Hier zijn enkele leuke en praktische manieren om uw verhuisdozen te hergebruiken.

Opbergen van kleding en andere seizoensspullen

Ten eerste kunt u ze gebruiken als opbergruimte voor uw spullen. Verhuisdozen zijn stevig en sterk, dus ze zijn perfect om uw boeken, kleding, schoenen en andere spullen op te bergen. U kunt ze ook gebruiken om uw seizoensspullen op te bergen, zoals winterjassen of zomerdecoraties. Voor het opslaan voor hangkleding is er tevens de kledingdoos die hier zeer geschikt voor is en voor boeken hebben is er speciaal de extra sterke boekendoos ontworpen.

Opruimen en organiseren met verhuisdozen

Ten tweede kunt u uw verhuisdozen gebruiken om uw garage of zolder te organiseren. Plaats uw gereedschap, tuingereedschap of andere spullen in verhuisdozen en maak zo orde in uw opslagruimte. U kunt ook etiketten plakken op de doosjes zodat u weet wat erin zit en ze snel en eenvoudig kunt vinden.

Verhuisdozen hergebruiken

Ten derde kunt u uw verhuisdozen hergebruiken voor uw volgende verhuizing. Verhuisdozen zijn duurzaam en kunnen meerdere keren worden gebruikt, dus u kunt ze opnieuw gebruiken wanneer u de volgende keer verhuist. Bovendien bespaart u op deze manier geld en bent u beter voor het milieu.

Knutselen met karton

Ten vierde kunt u uw verhuisdozen gebruiken voor kunstprojecten. Verhuisdozen zijn perfect voor het maken van decoraties, zoals het maken van een boekenkast, muurversieringen of kasten. U kunt de doosjes ook verven en beschilderen om ze een nieuwe look te geven.

Voor de verhuizing van een vriend of familielid

Ten vijfde kunt u uw verhuisdozen aanbieden aan andere mensen die ze kunnen gebruiken. U kunt ze aanbieden aan vrienden en familie, of ze op bijv. Facebook aanbieden en verkopen. Op deze manier kunt u uw verhuisdozen opnieuw laten gebruiken en ze tegelijkertijd aan iemand anders geven die er baat bij heeft.

De veelzijdigheid van verhuisdozen

Verhuisdozen zijn dus niet alleen handig tijdens de verhuizing, maar kunnen ze ook na de verhuizing op verschillende manieren worden (her)gebruikt. Of u nu opbergruimte nodig heeft, uw garage of zolder wilt organiseren of ze weggeeft aan vrienden, alles is mogelijk. Mocht uzelf verhuisdozen willen kopen welke al eens zijn gebruikt? Kijk dan eens naar onze tweedekans zelfsluitende verhuisdozen en onze exrta sterke verhuisdozen van dubbelgolf karton. Let op: onze tweedekans verhuisdozen zijn altijd maar beperkt leverbaar aangezien we afhankelijk zijn van retouren.