glazen inpakken verhuizen

Glazen inpakken verhuizen

Ga je verhuizen en ben je benieuwd hoe je het beste glazen en andere servies kunt inpakken? Dan kunnen wij je helpen. Verhuisdozenloods helpt je bij elk verhuis probleem.

Wat heb je nodig om breekbare spullen te verhuizen?

Noppenfolie: Dit is een populaire optie om te kiezen. De lucht in de kleine noppen van de noppenfolie werken schokabsorberend. Hierdoor worden je spullen goed beschermd tijdens het verhuizen.

Inpakpapier: Inpakpapier is heel belangrijk. Dit heb je nodig bij glazen en andere breekbare spullen. Sommigen mensen denken dat ze kranten kunnen gebruiken, maar de inkt op kranten geeft vaak af. Daarom is het belangrijk om inpakpapier te kopen van goede kwaliteit.

Verhuisdozen: Dit heb je natuurlijk nodig om de ingepakte spullen in op te bergen. Let er wel op dat je de verhuisdozen draagbaar maakt. Je denkt misschien dat je zo groot mogelijke dozen moet kopen, omdat je dan minder hoeft te sjouwen, maar dit raden wij zeker niet aan. Vooral met breekbare spullen, wil je niet het risico oplopen dat de onderkant het begeeft. Koop dus verhuisdozen van de juiste kwaliteit.

Hoe glazen en ander servies inpakken voor verhuizen?

Glazen: Glazen kun je het beste inpakken met inpakpapier. Zet je glazen rechtop in de doos en begin met de grootste glazen. Bovenop de glazen kun je ook nog een handdoek plaatsen om er extra zeker van te zijn dat de glazen niet zullen breken.

Servies: Wikkel de onderdelen van je servies apart (in), met ruim inpakpapier. Zo creëer je een kreukelzone om je servies.

Borden: Borden kun je het beste inpakken met noppenfolie. Plaats je borden altijd verticaal in een verhuisdoos. Prop daarna bovenaan en onderaan wat extra inpakpapier.

Lampen: Lampenkappen kun je het beste inwikkelen met papier en lampvoeten in noppenfolie.

Vazen: Vazen wikkel je niet alleen in inpakpapier, dit komt doordat een vaas een hol voorwerp is. Bij een vaas kun je het beste ook wat inpakpapier er in doen.